Tuesday, December 21, 2021

Beste datingsider 2012 canada

Beste datingsider 2012 canada



Med andre ord hjelper woo-funksjonen deg til å være særegen uten stress. Hentet 3. april, Hvordan velge riktig datingside? Arkivert fra originalen 17. mars, Mercury News. Arkivert fra originalen 6. oktober,





Ting jeg har designet for digitale mediebyråer



Han er grunnlegger, administrerende direktør og sjefsingeniør i SpaceX ; tidlig fase investor, administrerende direktør og produktarkitekt i Tesla, Inc. Musk var beste datingsider 2012 canada til en kanadisk mor og sørafrikansk far, og oppvokst i Pretoria, Sør-Afrika. Han gikk kort på University of Pretoria beste datingsider 2012 canada flytte til Canada i en alder av 17 for å unngå verneplikt, beste datingsider 2012 canada.


Han ble registrert ved Queen's University og overført til University of Pennsylvania to år senere, hvor han fikk en bachelorgrad i økonomi og fysikk, flyttet deretter til California for å gå på Stanford University, men bestemte seg i stedet for å satse på en forretningskarriere, og var med å grunnlegge webprogramvareselskapet Zip2 med broren Kimbal.


Samme år var Musk med å grunnlegge nettbanken X. comsom fusjonerte med Confinity for å danne PayPal. InMusk grunnla SpaceX, en produsent av romfart og romtransporttjenester, hvor han er administrerende direktør og CTO.


Han begynte i elbilprodusenten Tesla Motors, Inc. nå Tesla, Inc. som styreleder og produktarkitekt, og ble administrerende direktør i Inhe beste datingsider 2012 canada opprette SolarCitya solenergitjenesteselskap som senere ble kjøpt opp av Tesla og ble Tesla Energy. Han var med å grunnlegge OpenAI, et nonprofit forskningsselskap som fremmer vennlig kunstig intelligens. Han var med å grunnlegge Neuralink, et nevroteknologiselskap fokusert på å utvikle hjerne-datamaskingrensesnitt og grunnla The Boring Company, et tunnelbyggeselskap.


Musk har foreslått Hyperloopa høyhastighets vaktrain transportsystem. Musk har vært gjenstand for kritikk på grunn av uortodokse eller uvitenskapelige holdninger og sterkt publiserte kontroverser. Inhe ble saksøkt for ærekrenkelse av en britisk hulearbeider som ga råd i Tham Luang-huleredningen; en jury i California avgjorde til fordel for Musk.


Samme år ble han saksøkt av US Securities and Exchange Commission SEC for falsk tweeting om at han hadde sikret finansiering for en privat overtakelse av Tesla. Han tok et oppgjør med SEC, trakk seg midlertidig fra formannskapet og gikk med på begrensninger på Twitter-bruken hans.


Musk har spredt feilinformasjon om COVID-pandemien og har mottatt kritikk fra eksperter for sine andre syn på saker som kunstig intelligens, kryptovaluta og offentlig transport. Elon Reeve Musk ble født 28. juni i Pretoria, Sør-Afrika. Faren hans er Errol Musk, en sørafrikansk elektromekanisk ingeniør, pilot, sjømann, konsulent og eiendomsutvikler som en gang var halveier av en zambisk smaragdgruve nær Tanganyikasjøen.


Nesten alle onde ting du kan tenke deg, har han gjort. Rundt 10-årsalderen utviklet Musk en interesse for data- og videospill og skaffet seg en Commodore VIC Aware it beste datingsider 2012 canada være lettere å komme inn i USA fra Canada, [24] Musk søkte om et kanadisk pass gjennom sin kanadiskfødte mor.


InMusk holdt to praksisplasser i Silicon Valley i løpet av sommeren: ved oppstarten av energilagring Pinnacle Research Institute, som forsket på elektrolytiske ultrakondensatorer for energilagring, og ved den Palo Alto-baserte oppstarten Rocket Science Games.


program i materialvitenskap ved Stanford University i California. Ibeste datingsider 2012 canada, Musk, Kimbal og Greg Kouri grunnla webprogramvareselskapet Zip2 med midler fra engleinvestorer.


I følge Musk, "Nettstedet var oppe på dagtid og jeg kodet det om natten, syv dager i uken, beste datingsider 2012 canada, hele tiden. InMusk var med på å grunnlegge X. coman online finansielle tjenester og e-postbetalingsselskap. com fusjonert med nettbanken Confinity for å hindre unødvendig konkurranse.


com sin tjeneste. Musks preferanse for Microsoft-programvare fremfor Linux skapte en rift i selskapet og fikk Thiel til å trekke seg. InMusk kjøpte domenet X. com fra PayPal for et ikke oppgitt beløp, beste datingsider 2012 canada, å forklare det har sentimental verdi. InMusk ble involvert i det ideelle organisasjonen Mars Society. Han ble inspirert av planene om å plassere et vekstkammer for planter på Mars og diskuterte selv finansiering av prosjektet.


Han møtte selskapene NPO Lavochkin og Kosmotras; Musk ble imidlertid sett på som en nybegynner og ble til og med spyttet på av en av de russiske sjefsdesignerne, beste datingsider 2012 canada.


Gruppen returnerte tomhendt til USA. I februar returnerte gruppen til Russland for å se etter tre ICBM-er. Musk bestemte seg i stedet for å starte et selskap som kunne bygge rimelige raketter. SpaceX forsøkte sin første oppskyting av Falcon 1-raketten i [68] og selv om raketten ikke klarte å nå jordens bane, ble de tildelt en Commercial Orbital Transportation Services-programkontrakt fra NASA senere samme år. SpaceX begynte utviklingen av Starlink-konstellasjonen av satellitter med lav bane rundt jorden for å gi satellitt-internetttilgang[81] med de to første prototypesatellittene som ble skutt opp i februar. Et andre sett med testsatellitter og den første store utplasseringen av en del av konstellasjonen skjedde i mai de første 60 operative satellittene ble skutt opp.


Tesla, Inc, beste datingsider 2012 canada. Tesla bygde først en elektrisk sportsbil, Roadster, i Med et salg på rundt 2 biler, var det den første serieproduserte helelektriske bilen som brukte litiumionbattericeller. Siden den første børsnoteringen i Tesla-aksjen har steget betydelig; det ble den mest verdifulle bilprodusenten sommeren I september ble Musk saksøkt av US Securities og Beste datingsider 2012 canada Kommisjonen SEC for en tweet som hevdet finansiering hadde blitt sikret for potensielt å ta Tesla privat.


Musk har uttalt i intervjuer at han ikke angrer på tweeten som utløste SEC-etterforskningen. Dette ble til slutt avgjort ved en felles avtale mellom Musk og SEC som klargjorde de tidligere avtaledetaljer. Musk ga det første konseptet og den økonomiske kapitalen til SolarCity, som søskenbarna hans Lyndon og Peter Rive var med å grunnlegge i Det opererte som et joint venture med Panasonic til tidlig da Panasonic dro.


På det tidspunktet sto SolarCity overfor likviditetsproblemer; Tesla-aksjonærene ble imidlertid ikke informert. Rettsdokumenter åpnet beste datingsider 2012 canada bekreftet at Musk også var klar over selskapets likviditetsproblemer.


InMusk var med å grunnlegge Neuralink, et oppstartsselskap for nevroteknologi for å integrere den menneskelige hjernen med AI. Neuralinks formål er å lage enheter som er innebygd i den menneskelige hjernen for å lette sammenslåingen av hjernen med maskiner. Enhetene vil også forenes med de siste forbedringene innen kunstig intelligens for å holde seg oppdatert. Slike forbedringer kan forbedre minnet eller tillate enhetene å kommunisere med programvare mer effektivt. På en live demonstrasjon i August Musk beskrev en av deres tidlige enheter som "en Fitbit i skallen din" som snart kan kurere lammelser, døvhet, blindhet og andre funksjonshemninger.


Mange nevrovitenskapsmenn og publikasjoner kritiserte disse påstandene; [] [] [] MIT Technology Review beskrev dem som "svært spekulative" og "nevrovitenskapsteater", beste datingsider 2012 canada. InMusk grunnla The Boring Company for å bygge tunneler. Som et salgs- og reklamestunt solgte The Boring Company 2, nye flammekastere i Musks lederstil og behandling av hans ansatte har blitt sterkt kritisert.


hadde [d] potensielt satt kundeliv på spill". I juli rapporterte Vanity Fair det, beste datingsider 2012 canada en middag organisert av Reid HoffmanMusk introduserte den dømte seksualforbryteren Jeffrey Epstein for Mark Zuckerberg. Zuckerberg bekreftet at han møtte Epstein gjennom Musk, selv om Musk benektet at han introduserte de to. I august, rett etter Epsteins død, New York Times-journalisten James B. Stewart publiserte en off-the-record-samtale han hadde med Epstein, der Epstein fortalte Stewart at han hadde blitt bedt av noen nær Musk om å sette sammen en liste over potensielle kandidater for en ny styreleder i Tesla på Musks forespørsel, beste datingsider 2012 canada.


Musks talsperson avviste anklagene. InMusk kunngjorde planer for en versjon av en vaktraining som tildeler et dusin ingeniører fra Tesla og SpaceX for å etablere det konseptuelle grunnlaget og lage innledende design. I juni kunngjorde Musk en designkonkurranse for studenter og andre for å bygge Hyperloop-pods for å operere på en SpaceX-sponset milelang bane i en - Hyperloop-pod-konkurranse.


Banen ble brukt i januar og Musk kunngjorde også at selskapet startet et tunnelprosjekt med Hawthorne flyplass som destinasjon. I desember kunngjorde Musk opprettelsen av OpenAIa ikke-for-profit kunstig intelligens AI-forskningsselskap som tar sikte på å utvikle kunstig generell intelligens ment å være trygg og gunstig for menneskeheten. I juli sørget Musk for at de ansatte kunne bygge en liten redningspute for å hjelpe redningen av barn som sitter fast i en oversvømmet hule i Thailand.


Ingeniører ved SpaceX og The Boring Company bygde miniubåten ut av et Falcon 9 flytende oksygenoverføringsrør [] på åtte timer og leverte den personlig til Thailand. Direkgunabhornordenen. Vernon Unsworth, en britisk fritidshulearbeider som hadde utforsket hulen de siste seks årene og spilt en viktig rådgivende rolle i redningen, kritiserte ubåten på Beste datingsider 2012 canada som ikke utgjorde noe mer enn en PR-innsats uten sjanse for å lykkes, og at Musk "ikke hadde noen forestilling om hvordan hulepassasjen var" og "kan stikke ubåten der det gjør vondt".


Musk hevdet på Twitter at enheten ville ha fungert og omtalte Unsworth som "pedo-fyr". To dager senere ga Musk en unnskyldning for uttalelsene sine. Lin Woodthe-redningsmannens advokat dukket opp og viste at han hadde forberedt seg på et injuriesøksmål. Rundt denne tiden sendte James Howard-Higgins en e-post til Musk og hevdet å være en privatetterforsker og med et tilbud om å "grave dypt" i Unsworths fortid, noe Musk godtok; Higgins ble senere avslørt for å være en dømt forbryter med flere tilfeller av svindel.


før han flyttet til Chiang Rai for en barnebrud som var ca beste datingsider 2012 canada år gammel på den tiden. I september anla Unsworth en ærekrenkelsessak i Los Beste datingsider 2012 canada føderal domstol. synonymt med "skummel gammel mann" og brukes til å fornærme en persons utseende og oppførsel. 6. desember fant juryen til fordel for Musk og avgjorde at han ikke var ansvarlig.


6. september dukket Musk opp på The Joe Rogan Experience podcast og diskuterte ulike emner i over to timer. En av de høyest profilerte og kontroversielle aspektene ved programmet var Musks prøvetaking av et enkelt drag fra en sigar bestående av, beste datingsider 2012 canada, Joe Rogan hevdet, av tobakk blandet med cannabis. Washington Post observerte at "I medienes hender ble det en historie om Musks økende ustabilitet.


Tesla-aksjen falt etter hendelsen, som falt sammen med bekreftelsen av avgangen til Teslas visepresident for verdensomspennende finans tidligere samme dag. Som alle som så på den podcasten kunne fortelle, har jeg ingen anelse om hvordan man røyker pot. 30. mars ga Musk ut et rapspor, "RIP Harambe", på SoundCloud som Emo G Records.


Sporet, som er en hentydning til drapet på Harambea-gorilla i en dyrehage i Cincinnati, og den påfølgende "smakløse" internettsensasjon rundt arrangementet, ble fremført av Yung Jake, skrevet av Yung Jake beste datingsider 2012 canada Caroline Polachekand produsert av BloodPop.


fra utallige kompetente, men uspennende biter av soveromselektronika lagt ut andre steder på Soundcloud", [] TechCrunch sa at det var "ikke en dårlig representasjon av sjangeren". Musk er styreleder for Musk Foundation, som uttaler at formålet er å tilby solenergisystemer i katastrofeområder, så vel som andre mål.


Rundt halvparten var til ideelle organisasjoner for vitenskapelig forskning eller utdanning. Viktige mottakere inkluderer Wikimedia Foundation hans alma mater University of Pennsylvania, og Kimball's Big Green. Musk er også tillitsmann for X Prize Foundation. Omtrent tre fjerdedeler av Musks formue kommer fra Tesla.





nigeria internett dating



Bli med i Meetup, den raske og enkle måten å møte nye mennesker på. Du starter en gruppe, vi finner medlemmer. Ser etter en sosial gruppe? Lag din egen for å møte folk som deler dine interesser. Gratis datingsider kan hjelpe lokale single med å utforske datingscenen ett sveip om gangen, og det kan bygge opp selvtilliten deres til å motta likes og meldinger på en jevnlig basis. Dette er den beste datingsiden for seriøse forhold og som er helt gratis.


Så hvis du er interessert i å finne drømmejenta din i nærheten av deg, BLI MED OSS AKKURAT NÅ. Datingside eksklusivt for modne singler over førti i USA. Bli med gratis. Finn folk som deler interessene dine. Spesielt de som mangler ansikt til ansikt dating muligheter. Hvis du er en sjenert person, har Tinder dekket deg, siden du ville vært mer selvsikker bak en skjerm.


Med denne funksjonen har du stor sjanse for å finne en match. Denne funksjonen lar deg stå øverst i køen i tretti minutter, slik at profilen din kan ses av folk du kanskje liker.


I Tinder får du en superlike hver dag som du kan sende til et medlem. Hvis du foretrekker å ha flere superlike, kan du abonnere på premiumkontoen. Superlike er en flott funksjon; det viser at du elsker et medlem. Tinder har mange fantastiske gratisfunksjoner, som å se medlemmer som liker deg, øyeblikkelig match, ubegrensede likes og sveiper, finne andre medlemmer rundt om i verden, spole tilbake sveipet ditt osv. OkCupid ble lansert i , for tiden med 10 millioner medlemmer på jakt etter den perfekte daten.


Akkurat som Tinder, kommer den med sveipe til venstre og høyre i dobbel. Medlemmene er fra forskjellige livssfærer, med alle aldersgrupper på nettstedet. Men flertallet faller mellom 25 — Ved registrering blir du spurt om akkurat hva du er ute etter.


Svaret ditt er det som hjelper systemet med å matche eller anbefale folk til deg. Å registrere seg for en ny konto er veldig enkelt og raskt. Innen 5 minutter har du allerede en ny og frisk profil som venter på å bli matchet. For å gjøre registreringsprosessen raskere kan du registrere deg via Facebook. For å få mest mulig ut av denne datingappen, må du fylle ut hva du liker og ikke liker. Det sikrer at du møter den perfekte daten uten problemer. Jo mer attraktiv og ryddig profilen din er, jo større er sjansene for å finne den datoen.


Utformingen av OkCupid er grei og ryddig, noe som hjelper medlemmene å navigere gjennom appen uten problemer. Funksjonene og funksjonene er lett å se fra fanene i toppmenyen.


Nedenfor er noen unike funksjoner som gjør denne appen til den perfekte datingappen. Bumble er veldig lik Tinder, det er fordi den ble utviklet av en tidligere tinder-ansatt, Whitney Wolfe. I Bumble er det kvinner som har kontroll. Når det er en kamp, ​​må kvinnen være den første til å prate med mannen.


Deretter vil mannen svare hvis interessert. Det er en av de beste datingappene der ute; hvis du er i Canada, er det til og med den mest ideelle appen for å finne en date. Kjønnsandelen er , og å dømme etter antall forlovelser og bryllup som ble resultatet av Bumble; det er tydelig at sjansene for å finne en livstidspartner er vanskelige.


Registreringsprosessen er rask, og du kan velge å registrere deg med telefonnummeret til Facebook-kontoen din. Å bruke Facebook gjør prosessen enklere, siden den importerer dataene dine til Bumble.


Da denne datingappen ble nylig lansert, kunne ikke medlemmene registrere seg uten en Facebook-konto. Men etter mange klager fra medlemmene, kunne medlemmene registrere seg med kun telefonnumre. Flertallet av medlemmene har en kvalitetsprofil, med en funksjon som er lett å kontakte. Den eneste ulempen med denne dating-appen er fraværet av en søkeboks. Hvis målet ditt ikke er å date, kan du bytte til BumbleBff-modus for å finne venner som deler praktisk talt alle dine interesser.


Hvis du fyller kravene dine nøyaktig, vil appen matche deg med potensielle venner du til og med kan koble deg til. Bumble kommer med en annen modus for forretningstilbøyelige medlemmer. Hvis du leter etter forretningspartnere, forbindelser eller finansiører, har Bumble dekket deg. Se på det som en LinkedIn-versjon. Denne funksjonen gjør det tydelig at du liker en person. Coffee Meets Bagel ble lansert av tre gründersøstre i San Francisco. Siden den gang har det blitt en av de populære appene i Canada.


Denne datingappen tar sikte på først og fremst å motvirke den konvensjonelle sveipingen som metter online datingverdenen. Det har ført til mindre misbruk eller spam i datingappen. Appen har for tiden rundt 21 millioner medlemmer fra hele verden, med 25 millioner introduksjoner og ekteskap. Målgruppen deres ser ut til å være unge profesjonelle som er klare til å møte drømmepartneren deres. Det er superenkelt å registrere seg for denne datingappen. I løpet av 5 minutter er du ferdig og støvet ned.


For å sikre at medlemmene er autentiske, sørger Coffeemeetsbagel for at medlemmene bekrefter kontoen sin ved hjelp av Facebook. Det betyr, ingen Facebook, ingen CoffeeMeetsBagel-konto. Har noen gang følt at du har savnet en sjelevenn på grunn av mangel på frimodighet? Happn har som mål å gi deg en ny sjanse. Det er en lokasjonsbasert datingapp som ble lansert i Den kobler sammen medlemmer som er geografisk nær hverandre, de som allerede har gått forbi hverandre. september The Journal of the Canadian Chiropractic Association.


PMC San Jose Mercury News. Arkivert fra originalen 14. april, Hentet 14. april, Hentet 30. mai, Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future. ISBN Rolling Stone. Arkivert fra originalen 17. august, Hentet 15. november, The Daily Telegraph.


Arkivert fra originalen 26. april, Hentet 26. mars, San Francisco, California. Arkivert fra originalen 29. mars, Hentet 12. januar The Verge. New York City: Vox. Arkivert fra originalen 7. februar, vi sjekket med skolekameratene hans".


Arkivert fra originalen 6. oktober, Arkivert fra originalen 18. august, Hentet 29. mai, Arkivert fra originalen 2. august, Hentet 14. september, Arkivert fra originalen 14. desember, Mercury News. Arkivert fra originalen 10. juni, Hentet 11. juni, C-Suite Quarterly. Arkivert fra originalen 3. mai, astronauter ut i verdensrommet". Arkivert fra originalen 7. august, Hentet 1. juni, 16. juli, Arkivert fra originalen 28. desember, Hentet 28. desember, Arkivert fra originalen 15. mai, Hentet 3. september, 19. juni, Hentet 4. september, Arkivert fra originalen den 18. februar, Hentet 13. desember, Arkivert fra originalen 12. april, Hentet 12. april, Arkivert fra originalen 27. oktober, Arkivert fra originalen 21. oktober, Business Insider.


Arkivert fra originalen 23. mars, Hentet 3. april, Arkivert fra originalen 23. mai, Hentet 4. juli, Arkivert fra originalen 22. juni, 31. desember, Arkivert fra originalen 25. august, Arkivert fra originalen 25. juni , com, det nedlagte domenet til hans andre oppstart". Bloomberg L. Arkivert fra originalen 23. februar, Hentet 7. juni, The New York Times.


Hentet 16. februar, The Atlantic. William Morrow og Company. regjeringens pressemelding. Hentet 2. desember, Arkivert fra originalen 10. februar, Hentet 10. februar, Arkivert fra originalen 1. juli, Hentet 11. januar, CBS News.


Arkivert fra originalen 22. april, Hentet 3. august, BBC News. 22. desember, Arkivert fra originalen 31. august, Hentet 30. juni, New York City: Vox Media. Arkivert fra originalen 27. juni, National Geographic. NBC Nyheter.


28. september, Arkivert fra originalen 13. desember, til månen". 18. september, Arkivert fra originalen 16. juli, Hentet 27. mai, Arkivert fra originalen 29. august, Arkivert fra originalen 18. mai, Hentet 28. mars, Arkivert fra originalen 21. august, Arkivert fra originalen 7. januar , Arkivert fra originalen 16. desember, Arkivert fra originalen 18. desember, Arkivert fra originalen 6. mars, Market Business News.


Arkivert fra originalen 12. februar, Hentet 16. april, 29. desember, Arkivert fra originalen 29. januar, Hentet 23. desember, Arkivert fra originalen 17. juli, Hentet 17. juli, Tesla ble ikke grunnlagt av Elon Musk, men snarere av Martin Eberhard og Marc Tarpenning i juli Quirky: Den bemerkelsesverdige historien om egenskapene, svakhetene og genialiteten til banebrytende innovatører som forandret verden.


Arkivert fra originalen 4. februar 13. august, Arkivert fra originalen 16. mars, Hentet 17. april kunngjorde Tesla Motors og medgründer Martin Eberhard en avtale om hvem som kan hevde å være grunnlegger av selskapet mandag. Rask selskap. Eberhard og Musk har nådd en ganske uventet løsning - i stedet for å bli enige om å dele tittelen "grunnlegger", har paret utpekt fem personer som selskapets grunnleggere, inkludert Musk, Eberhard, JB Straubel, Mark Tarpenning og Ian Wright.


15. mars, Bil og sjåfør. Arkivert fra originalen 17. mars, Hentet 30. mars, Arkivert fra originalen 24. november, Hentet 22. juni, Arkivert fra originalen 2. juni, Hentet 4. november, Arkivert fra originalen 12. november, Arkivert fra originalen i februar 9, Hentet 9. februar, Hentet 20. april, Hentet 14. februar, Arkivert fra originalen 27. november, Hentet 5. desember, 22. november, Hentet 19. september, 14. april, Hentet 7. desember, 27. juli, ABC-nyheter.


7. januar Arkivert fra originalen 3. august, Associated Press. 28. juni, 1. juli, 2. juli, The Wall Street Journal. 21. desember, hentet 14. november, saksøker Teslas Elon Musk for svindel og søker å hindre ham i å drive et offentlig selskap". Arkivert fra originalen 23. juni, Hentet 27. september, Hentet 17. september, Hentet 11. mai, USA Today. Arkivert fra originalen 23. november, Hentet 23. november, Arkivert fra originalen 30. juli, 27. september, Arkivert fra originalen 26. mai, Hentet 29. september, 27. oktober, Arkivert fra originalen 22. mai, Hentet 9. desember, ABC Nyheter.


Arkivert fra originalen 23. oktober, Hentet 17. oktober, Arkivert fra originalen 28. mai, Hentet 26. februar, CNN Business. Arkivert fra originalen 8. juni, Hentet 16. juli, Arkivert fra originalen 22. januar, Hentet 25. november, Hentet 14. juni, 20. mai, Arkivert fra originalen 30. oktober, Hentet 1. desember, Hentet 10. juni, Solar Power World. 13. september, Arkivert fra originalen 10. oktober, Arkivert fra originalen 9. oktober, Arkivert fra originalen 8. august, Hentet 1. september, Arkivert fra originalen 15. august, The Detroit Bureau.


Arkivert fra originalen 14. september, Los Angeles Times. Arkivert fra originalen 28. juli, 27. mars, Hentet 10. april, Arkivert fra originalen 2. oktober, Hentet 10. oktober, MIT Technology Review. Arkivert fra originalen 12. september, 18. mars, Arkivert fra originalen 20. mars, Wired UK. Arkivert fra originalen 18. juli, hentet 19. februar, underjordisk sløyfe skal settes på prøve".


Las Vegas Review-Journal. Arkivert fra originalen 11. januar, Hentet 29. januar, 28. januar, 4. desember, Arkivert fra originalen 4. juni, Hentet 4. juni, Musk: Life Inside Tesla's Production Hell". Arkivert fra originalen 21. mars, Hentet 25. april, Vanity Fair.


Arkivert fra originalen 19. april, Harper Collins USA. Elons desidert verste egenskap, etter min mening, er en fullstendig mangel på lojalitet eller menneskelig tilknytning. Mange av oss jobbet utrettelig for ham i årevis og ble kastet til fortauskanten som et søppel uten å tenke på det.


Kanskje det var beregnet på å holde resten av arbeidsstyrken på tå hev og redde; kanskje han bare var i stand til å løsrive seg fra menneskelig tilknytning til en bemerkelsesverdig grad. Det som var klart er at folk som jobbet for ham var som ammunisjon: brukt til et bestemt formål til de ble utmattet og kastet. Konsernsjefen er kjent for store krav og ambisiøse mål. Men mange fabrikkarbeidere sier at han ikke følger opp - og at hans lederskap angir en urovekkende tone.


Arkivert fra originalen 10. april, fortalte One Gigafactory-sjefen til Wired at de hadde stoppet ansatte fra å gå for nær Musks skrivebord i frykt for at et ord som ikke er på plass kan ende med at de ble sparket. Sjefen kalte utbruddene "Elons raseriskyting. Arkivert fra originalen 16. april, The Times. Hentet 6. august, Arkivert fra originalen 4. september, Hentet 26. november, 12. august, Arkivert fra originalen 29. september, Hentet 22. mars, 22. august, Arkivert fra originalen 10. juli, Hentet 23. august, arXiv : Bloomberg BusinessWeek.


Arkivert fra originalen 27. januar, Hentet 27. april, Alt du trenger å vite om kappløpet om superrask reise". Daglig bulletin. Arkivert fra originalen 16. august, Hentet 25. juli, The Washington Post.


Hentet 14. august, Arkivert fra originalen 30. august, Hentet 15. desember, Backchannel på Medium. Arkivert fra originalen 25. oktober, Hentet 25. oktober, Hentet 19. juli, Hentet 8. september, 8. juli, Arkivert fra originalen 7. desember, Arkivert fra originalen 28. august, Hentet 28. august, Arkivert fra originalen 13. juli,

No comments:

Post a Comment