Tuesday, December 21, 2021

Før krigen gibson mastertone banjo dating

Før krigen gibson mastertone banjo dating



mere for at konvertere denne banjo til en fladhoved uden at ændre den originale fælg eller tonering. Pre War Gibson 2-delt armlæn til 22 Bracket Style 1 eller Sko Bracket Banjo. Udgivet med. Hvis du ved noget om disse før krigen gibson mastertone banjo dating Leder du efter banjoer med serienummer, jeg ville være glad for at høre fra dig - klik her: Information om Gibson serienummer. Kan acceptere PayPal.





Førkrigs Gibson Banjos



Bestil efter:. Bedste match Nuværende pris Højeste Sluttid Snarest Pris Plus Forsendelse Laveste Pris Plus Forsendelse Højeste Starttid Nyeste. Tilgængelig for:. Gibson før krigen enkeltbundet banjoresonator til 11" banjopotte. Før krigen Gibson banjo resonator fra en TB fra slutningen af ​​20'erne Passer til 11" banjo fælge. Fungerer med enten en Gibson banjoflange i to eller ét stykke. vintage eller moderne. Enkelt bundet med den klassiske brune farve. Originale små stil resonator ører og fingerskruer før krigen gibson mastertone banjo dating blevet erstattet med moderne større stil fingerskruer og ører.


Flot vintage patina men fuldt anvendelig. ingen skævhed. Original tenorhalsudskæring er ikke blevet ændret. Meget flot form for sin alder og perfekt til restaurering af din førkrigs Gibson, der mangler dens resonator.


Du kan være sikker på, at jeg er en ærlig sælger af dele. Jeg vil ikke, som nogle online sælgere gør, forsøge at udgive mere dårlige dele som den ægte vare. Jeg kan godt lide at købe og sælge mest Gibson Banjo-relaterede varer. Se venligst BANJO HANGOUT, hvor jeg er et godt medlem under navnet Lou Bourbon. Jeg vil stå bag disse dele, og jeg vil aldrig sende dig noget, der er gået i stykker, medmindre det annonceres som sådan, og jeg vil heller ikke udskrive arbejde af lav kvalitet som andet end sandheden.


Detaljerede billeder leveres altid, og jeg taler gerne med dig enten via e-mail eller telefon om varer, der er til salg. Lokal afhentning er altid velkommen. Forsendelse sker med fremragende omhu i pakningen. Snart tilgængelig. Gibson Pre War Grover 2 Pukkel indgraveret Clamshell halestykke - nikkel og dejlig. Jeg har her en vidunderlig Grover Pre War 2 Hump Tailpiece, der er indgraveret med Bella Voce graveringsmønster til salg.


Nikkel før krigen gibson mastertone banjo dating halestykket er i vidunderlig stand som det kan ses på billederne. Jeg købte denne og tænkte, at jeg skulle med før krigen gibson mastertone banjo dating prøv den på min Pre War Top Tension banjo, men har besluttet at spille den med den originale halestykke på.


Halestykket er helt originalt bortset fra justeringsvingerskruen, der justerer højden på halestykket, før krigen gibson mastertone banjo dating. Den på den er en reproduktion og ikke en før krigen. Halestykket havde en 3. strenghul boret i den for mange år siden for at blive brugt på en 5-strengs banjo. Det kan du se på billederne. Den foretrukne betalingsmetode er Paypal, da det er den sikreste betalingsmetode for både køber og sælger.


og Canada. mere Du er velkommen til at kontakte mig om halestykket. Tak igen. Bill Kemp. Ekstremt sjælden Gibson Pre-War Tenor Banjo: Trujo Style C - "The Golden Eagle". Trujo Style C.


Ofte kaldet "The Golden Eagle, er en ekstremt sjælden banjo. Style C er toppen af ​​linjen for Trujo Banjo Company.


Trujo banjoen er en dyb banjo med en ekstraordinær lyd tilstedeværelse. Det blev ofte brugt til optagelsesformål på grund af dets evne til at "skære igennem" de andre bandinstrumenter. Style C-halsen er lavet af solid ibenholt med et "flydende bånd" skåret ind i hælen. Pløkkehovedet er håndskåret med ansigt og bryst af en ørn, hvor vingerne danner omridset af pløkkehovedets form. Resonatoren er af ibenholt og har en stor kongeørn i basreliefudskæring.


Leveres med original etui. Nogle originale værktøjer, en ekstra mute og nogle vintage strenge, før krigen gibson mastertone banjo dating. Afslutningen. Hardware og skinhead er alle originale. Guldbelægningen er i fremragende mere stand, skal blot renses.


Kvaliteten af ​​plettering, indlæg, gravering, træudskæring og finish kan sammenlignes med en Gibson Bella Voce eller Florentine. Kun tre andre er dukket op og solgt i de sidste tredive år. American Banjo Museum i Oklahoma City købte en efter det for et ikke oplyst beløb.


Det er sandsynligt, at du ikke vil se en anden til salg på et øjeblik. Op til et køb det nu eller bedste tilbud er en super cool og meget sjælden s bare et gæt Wm Schmick Lyric 6-strengs guitarbanjo. Med dens originale hårde etui, etui og nogle gamle strenge og metal fingerstik, alt i fremragende stand. Disse er meget sjældne, og de fleste kilder siger, at de er lavet af Vega og går forud for Vegas egen Vegavox-version.


Instrumentet er i smuk vintage stand, og lyder og spiller fremragende uden problemer overhovedet. Båndene er originale og i god stand, selvom de løftede sig i deres kanter, blev de trukket, sat igen, nivelleret og poleret, så det spiller perfekt. Jeg tror aldrig, der er blevet skruet en skrue på den, og jeg har ikke taget den ad eller rodet med den, bortset fra båndene. Etuiet ser ud som om det meget vel kunne passe til en Gibson 5-strenget Mastertone, de indvendige mål er 13w, forsendelse vil altid blive kombineret når det er muligt!


Fragt vil variere afhængigt af hvor du bor fra Ring venligst hvis du ønsker at diskutere dette personligt. Tak, Rob Tjek venligst mine andre auktioner for flere vintage guitarer og dele. SE DEN ANDEN LIGNENDE EARLY S"WINDSOR" BANJO, JEG OGSÅ HAR OPP PÅ AUKTION! BYDER MED MINDRE END 10 POSITIVE FEEDBACKS SKAL KONTAKTES MIG, FØR DU AFGIVER ET BUD, før krigen gibson mastertone banjo dating.


ELLER ANNULLERER JEG DIT BUD. Undlad venligst at byde, hvis du ikke skal betale for varen. Alle ikke-betalende tilbudsgivere vil blive rapporteret til ebay og den relevante feedback tilbage.


Alle varer er nøjagtigt beskrevet. Derfor er ingen returnering undtaget. Betaling skal ske inden for 3 dage. Forsendelser vil før krigen gibson mastertone banjo dating foretaget inden for 3 dage efter, at pengene er clearet via USPS. Køber skal betale alle forsendelsesomkostninger.


Skulle der ske nogen skade under forsendelsen, accepterer køber at levere billeder af al pakke. Med tilpasset HUBER flathead-tonering. Originalt armlæn Originalt rør og pladeflange. Originale kroge. Møtrikker og spændingsring, før krigen gibson mastertone banjo dating. DOBBELT koordinator stænger Knoglemøtrik Ibenholt gribebræt Meget flammet violin bagpå ahornhals Matchende farve på hals og resonator ORIGINAL Uændret fælg med SMUK original Gibson-mærkat uskåret! Nyt Presto halestykke Smukt NYT plys hardshell etui med beskyttende puder til hovedhovedet.


Helt fantastisk Gibson førkrigs banjokonvertering bygget op omkring en af ​​de tidligste Mastertone banjoer nogensinde bygget. Dette instrument blev solgt for et par år tilbage hos Mandolin Brothers til en fest i Californien mere, hvor det blev konverteret til 5 String.


Den blev bygget af GRYPHON musikinstrumenter, og den fremstår i kvaliteten af ​​konstruktionen som den eneste anden hals, jeg har set fra dette HØJT RESPEKTEREDE vintage instrumentoutfit baseret i Palo Alto, CA. Båndene er i latterlig flot stand og viser meget lidt brug.


Gribebrættet. Indbinding, fret arbejde og indlæg er af en kvalitet, der LET er lig med eller overgår, hvad Gibson selv kunne levere, før krigen gibson mastertone banjo dating. Den højttalende ahorn er noget, der generelt findes på de mest udsøgte instrumenter. Med HUBER-toneringen installeret og en ordentlig opsætning synger banjoen nu sødt med stor lydstyrke. Tone og ring op i nakken.


noget et HU. Lad være med at rode rundt og vent ikke.





gratis internet dating service seattle single



Den har lamineret og buet flangeresonator med marquetry-indlæg og bundet med hvid og sort ivoroid, og er udstyret med guldbelagte 4 til 1 gearede pløkker, Kershner-halestykke og Gibson-justerbart armlæn; Rogers hvid kalveskindshoved af bedste kvalitet, perlemøtrik, ahornbro med ibenholt sadel og specielt målte strenge. Dette førsteårseksemplar er i overensstemmelse med alle katalogets specifikationer og er i fuldstændig original og fremragende stand.


Både "Mastertone" indlægget på pindehovedet og hullerne i det udvendige skørt på den kuglelejede tonering er unikke for Mastertones produceret i Det er i den stand, at det blev fundet i et skab.


Den har et par skrammer. Og ridser og lidt rust på nogle af metaldelene, men det ville du også have, hvis du blev født i. Generelt er den i meget god stand i forhold til sin alder, og det burde ikke kræve meget arbejde at bringe den tilbage til dens originale stand, eller sæt en Conversion Neck på den, og lav en 5 Strings Banjo ud af hende.


Det vil blive sendt i det originale etui. Som er godt brugt, men vil hjælpe med at beskytte den i forsendelsen. Jeg lader billederne fortælle resten af ​​historien. Jeg sender det kun til de nedre 48 stater. Eller hvis du skal bruge en anden betalingsform, så kontakt mig, så ser vi om vi kan finde ud af mere. Tak igen fordi du kiggede og glad pickin. Førkrigs original femstrenget Gibson Walnut RB-2 flange OPF banjo i ét stykke. Bemærk venligst: Jeg accepterer kun PayPal, og betaling forventes inden for 3 dage efter auktionens afslutning.


Dette er den rigtige vare folkens! En sjælden mulighed for at eje en virkelig enestående helt original valnød Gibson RB-2 original femstrenget. Kommer endda med originalt Geib fem-strenget etui fra før krigen. Fuldstændig uangrebet - havde ikke engang pigge i gribebrættet, de er siden blevet tilføjet på bånd 7. Det hele er der, bortset fra et udskiftningsarmlæn og stangdæksel. Med hensyn til tone. Det trodser troen! Indtil jeg tog hende ud af etuiet og spillede hende, regnede jeg med, at jeg ville skære fælgen til en fladring – men tonen er virkelig mere dræber.


Meget højt, kraftfuldt og udtryksfuldt, det vil slå alle deltagere ned, inklusive mit fladhoved fra før krigen og mange andre, jeg har spillet. Meget udtryksfuldt udvalg af toner.


du kan trække enhver tone i verden ud af hende. Op ad halsen er højt og sødt. Bortset fra armlænet er alt hardware originalt og i rigtig god stand. Alt sammen forniklet. Flange har typisk mængde pull-up. Grover pandekagetunere er originale, selvom den ene er blevet udskiftet med en anden vintage grover pandekage.


Original er i kufferten. Jeg hader at lade hende gå. Men vi venter nu en baby, så jeg må gøre, hvad jeg skal gøre. FØR KRIGEN GIBSON BANJO PERLEKNAP. Fremragende stand. Dette er den store ovale form. Her er en ekstra knap eller en ekstra knap eller en til at fuldende dit sæt med 4 til en femte streng-tuner. Den firkantede aksel er ikke noget problem. Jeg filer forsigtigt de 2 sider af et aflangt tunerskaft ned, indtil den firkantede knap glider på. Det tager omkring 5 eller 10 minutter.


Vintage Grover før krigen Geared banjo peg Ivoroid knap Gibson banjo del. Her er en vintage fungerende Grover før krigen Geared banjo pind med Ivoroid knap som vist fantastisk erstatning for din Gibson banjo. Pre War Gibson E2 Nikkel 11" Grooved Tension Hoop 2. E2 Pre War Nikkel Rillet spændingsring JAVN top til flade kroge. MEGET REN. Meget flot førkrigs Gibson Mastertone TB-Granada 4-strenget banjo etui.


Meget flot førkrigs Gibson Mastertone TB-Granada 4-strenget tenorbanjo. Ordrenummeret er , som er stemplet inde i banjoen samt skrevet inde i resonatoren, alt i alt i meget flot form, jeg er ikke en banjo person, men jeg vil prøve at beskrive alt hvad jeg ser med denne, den har 18 bånd, forgyldt hardware, halestykket siger "Granada" nyere strenge og hoved, bagsiden af ​​resonatoren har nogle ridser, men intet større overhovedet, den øverste højre skulder på resonatoren, ved halsen, har nogle ridser på det, gribebrættet har perleindlæg.


Den har stået i ca et år, den sælges"SOM DEN ER MED INGEN RETURNERING" Kufferten er original og i ok stand, låget til indvendigt rum er gået af, og der medfølger skruenøgle. Forsendelse i USA sker via UPS. Forsendelse internationalt sker kun gennem Gobal more Shipping-programmet. ALLE SALG ER ENDELIG INGEN RETURNERING. INGEN REFUSION. mere Træ nær toning har hakker Træ omkring resonator har hakker. Ridser og huller Træ på bagsiden af ​​resonator har mange ridser.


Indersiden af ​​kufferten er i rigtig god stand Sælges som på billedet. BETALING: Vi accepterer PayPal-betalinger. Varer vil kun blive sendt til BEKRÆFTET og VERIFICERET PayPal-adresse. Demokratiske Republik Congo. Republikken Cookøerne Costa Rica Elfenbenskysten, Kroatien, Elfenbenskysten. Demokratiske Republik Cuba Cypern. Gibson Mastertone Banjo Style 3 konverteringshals med førkrigsresonator.


Dette er en Style 3 Gibson konverteringshals lavet af First Quality Music. Det er ahorn og har en palisander gribebræt.


Hælen er skåret til en flange i ét stykke. Båndene er i fantastisk form. Den har en knoglemøtrik og spids. Møtrikbredden er 1. Resonatoren er fra en Gibson TB-3 tenorbanjo. Den er blevet efterbehandlet, så den matcher den nyere ombygningshals. Den har et par lette ridser i finishen.


Dette ville være et godt matchende par til en, der ikke ønsker at vente på at få lavet en ny hals. De vil blive sendt i separate pakker. Og forsikret for fuld værdi. Jeg kan acceptere PayPal. Eller en post-MO. Flere billeder er tilgængelige efter anmodning. Pre War Gibson 11" Rolled Messing Tone Ring. Dette er fra en Gibson før krigen TB, der blev konverteret.


Se billederne og stil gerne spørgsmål. Alle originale førkrigs Gibson Mastertone Granada tenor banjo en ejer. Dette er en absolut smuk Golden Years Era. Før krigen, Tenor Banjo. Afhængigt af det websted, du bruger til dato, ser det ud til at være sent eller meget tidligt i forhold til batchnummeret, og det var det 11. instrument i batchen. Den har en krøllet ahornhals og resonator, forgyldt graveret og poleret hardware, brasiliansk palisander gribebræt med hjerter og blomster indlæg.


Inkluder Original Hard Shell Case, Originalt værktøj og skruenøgler og endda den originale Case Key. Pre War Gibson Style 00 Banjo Resonator's Some Wear but good SN: Dette er en ægte. Gibson TB Banjo-resonator før verdenskrig. Dette er en sjælden mulighed for at eje et RIGTIG stykke Gibson Banjo-historie fra deres. Denne resonator passer til enten en en- eller en todelt flangebanjo, selvom du ikke køber den til din gamle Gibson Banjo.


Halsindhakket skal muligvis ændres, dette er normalt, hvis du tilføjer dette til visse banjos, da denne var til en tenor.


Finishen på denne resonator er i god stand. Gennemsnitlig stand med solide limfuger og ca. forventet udvendigt slid, som du kan se på billederne. Den fysiske tilstand er god uden delaminering af lagene, og alle 3 væghuller har gode gevind. Der mangler ingen binding, og denne resonator lugter ordentligt... I Gibson banjo folk ved, hvad jeg taler om. Bud starter ved kun én øre INGEN RESERVE Stil spørgsmål mere, du kan lide Tak for bud og held og lykke.


Richie Dotson akustisk boks strengeinstrument reparation Chesterfield. Dette er en sjælden mulighed for at eje en ægte Gibson Pre War Wood Fælg! Meget rent stykke. Billederne viser den flotte form denne fælg er i. Dette er æraens tyndere trækant. Der er tone ring beslutningstagere derude, der kan lave en flot flad ring til denne gamle fælg! Disse blev skåret til en One Piece Flange fra fabrikken. Pre War Gibson Style 00 træfælgen på billederne er den samme træfælg, som du vil modtage.


Vægten af ​​denne træfælg er 1 lb- 4 oz. Den udvendige diameter på den øvre del er Tykkelsen af ​​den øverste del af træfælgen er 0. mere perle til bunden er 2. Tak, Richie Dotson Acoustic Box Stringed Instrument Repair. Granada Banjo Før krigen Gibson Granada Banjo. Denne Granada er i original stand uden ændringer eller reparationer! Disse banjoer er meget svære at finde, og banjoer, der er i denne fine form, er endnu sjældnere. Dette er en tenor Gibson Mastertone banjo.


Flammet ahornresonator med koncentriske ringe. Flammet ahornhals med meget lidt varer. Selv båndene er i god stand. Brasiliansk palisander gribebræt med smukke hjerter og blomster indlæg.


Banjo har en 2-delt flange med en archtop no-hole tonering. Alle tal er korrekte og intakte. Der er ikke gjort noget ved denne banjo. Original Grover pat. tunere er i god stand. originalt skindhoved. Originalt Kirshner halestykke med Granada indgraveret på toppen. KONTAKT MIG Lou gennem Ebays "stil sælger et spørgsmål" link med dit telefonnummer stavet, og jeg vil med glæde ringe til dig på min regning og diskutere alt om denne vare. Tillid opbygges gennem DIREKTE kontakt med sælgere og købere.


Gibson GB-1 førkrigs guitarbanjo serie 7 funktioner. Ægte førkrigs Gibson resonator og førkrigs Gibson fuld tykkelse fælg Ægte førkrigs Gibson pladeflange Ægte Gibson førkrigs kroge og møtrikker. Originalt resonator monteringshardware en knast en senere 50'er knog Ægte Gibson enkelt koordinatorstang Ægte Gibson Prewar E2 tyk dobbeltlæbet spændingsring Original Kershner 6-strenget halestykke.


Ingen revner Original Grover tunere. alt fungerende vintage etui. Fremstår uangrebet med undtagelse af det tilføjede Elton-armlæn. I hvad jeg mere ville kalde. Næsten ny stand. Fremstår uspillet for det meste, ingen båndslid.


Lige hals. Bortset fra armlæn og en udskiftet resonator-knap er resten af ​​hardwaren original. Serienummer ELLER det kunne være uanset hvad, dette blev dateret i henhold til Joe Spanns Gibson-bog som en batch GB-1 guitarbanjos. Det mærkelige ved dette instrument er headstock-logoet, som er meget mærkeligt at se på denne tidlige banjo. Når det er sagt, er halsen ægte Gibson, og finishen og farven matcher resonatoren og fælgen perfekt.


Jeg kan ikke forklare uoverensstemmelsen i det senere stillogo på dette instrument, selvom et gæt ville være, at halsen havde et refret-job på et tidspunkt, og halsen synes at antyde, at.


Headstock kunne have været lavet om på det tidspunkt, men virkelig. det hele fremstår originalt til halsen. Intet for mig. Foreslår, at halsen blev lavet om.


Og jeg siger altid. Det eneste, der stemmer overens med Gibson, er deres inkonsistens. Dette ville være den perfekte spiller som den er for guitaristen, der søger en fantastisk vintage banjo-lyd, eller ville være en fremragende banjo til basen. Vintage Pre War Gibson Banjo Neck PLECTRUM. Denne hals er blevet lakeret og ville være et fantastisk udgangspunkt, hvis du nogensinde ville forvandle en plekterhals til en 5-strenget. Halsen er i rigtig god total stand og ville være en fantastisk tilføjelse til enhver samling og kunne også bruges til at lave skabeloner fra.


Hvis du leder efter en svær at finde Gibson plectrum banjo hals til det specielle projekt eller til at tilføje til din samling. Dette er en til dig. Denne hals er klar til at blive nydt. mere held og lykke. Jeg er ved at finde en masse dele og vil liste dem dagligt.


Vintage Pre War Gibson Banjo Neck One Piece Flange Hæl Cut. Halsen er i super stand og ville være et godt supplement til enhver samling og kunne bruges til at lave skabeloner af. Hvis du ønsker at sætte din Gibson banjo tilbage på originalen eller bare ønsker at tilføje en virkelig svær at finde original Gibson-hals fra før krigen til din samling, er dette den for dig. Held og lykke.


Før krigen Gibson Banjo Arch Top Tone Ring Nikkelbelagt Luthier Mastertone del. ÆGTE PRE WAR GIBSON ARCH TOP BANJO TONE RING Disse toneringe er kraftfulde. Klar og ren lyd. Afhængigt af din opsætning og andre dele i banjoen, kan disse lyde nasalt og tørre eller siddende og sprøde, men alligevel med stor toneadskillelse, hvilket er et tegn på alle disse sjældne gamle Gibson Mastertone-toneringe fra før krigen, der blev lavet i løbet af 's og og denne er i perfekt brugbar stand med kun mindre kosmetiske problemer.


Beklædningen er i god stand og patina og maskinmærker og det hele her. Som du tydeligt kan se på billederne. Denne tonering er ren! Lagbolthullet er ikke perfekt i denne tonering, men det vil blive dækket af halsens hæl.


Der er også en armlæns sætskrue skræmme på toneringen og nogle lette "lyriske" mærker. Denne tonering vejer: 2 pund. mere Den samlede nederdelhøjde er: 1. INGEN RESERVE! Buddet starter ved kun ONE PENNY Tak! Richie Dotson Acoustic Box LLC Chesterfield. Disse er Grover-patenterede 2 til 1-forhold Banjo-tunere fra før krigen. Disse blev brugt under s og s på banjos som Gibson. May Bell og tonsvis af andre banjoer.


USA Planetary Tuners og de er nikkelbelagte. en tuner føles lidt ru, som om den har brug for en vaskemaskine. Jeg testede disse tunere på en banjo, og de er i god stand.


Disse er 2 til 1 Ratio maskiner. Knapperne er smukke gamle originale ivoroid. Disse er i fremragende fungerende og kosmetisk stand med alle originale skruer inkluderet.


Der medfølger ingen spændetange eller skiver. De tunere, du ser her, er de tunere, du vil modtage. Ingen reservebud starter ved ONE PENNY. Held og lykke! Vintage 2-lags ahorn fælg fra en flange i ét stykke før krigen Gibson Banjo style TB Dette er fabriksdrejet og færdiggjort til en enkelt eller et stykke flange opf Der er et par Gibson stil toneringe producenter, der har lavet tone- ringe til disse tyndere fælge.


Fragt kan kombineres, hvis det sælges samlet. Lad mig det vide, hvis du har spørgsmål 40g. Førkrigs Gibson Banjo spændingsring med flad krog fra en stil TB Lad mig det vide, hvis du har spørgsmål. forniklet fra en 's TB Ikke den bedste jeg har set, men i god stand. FØR KRIGEN GIBSON BANJO Originale perleknapper STORT Sæt med 5 MINT!!! Jeg har kun ET sæt af disse til salg. Jeg har ledt over 10 år for at finde disse. Jeg endte med 2 sæt og besluttede at give slip på det ene.


Dette er de EKSTRA STORE Gumdrop Shape-knapper. MEGET SVÆRT AT FINDE! De fleste er ovale og mindre. Disse blev kun brugt på de allerøverste instrumenter. Disse er et PERFEKT MINT-MATCHING SÆT PÅ FEM 5. Ægte førkrigs Gibson Kalamazoo 5-strenget banjohals.


Godt spillet. KONTAKT MIG Lou for at stille spørgsmål om kompatibilitet. Fit eller andet specifikt spørgsmål, du har angående denne vare på listen. Tillid opbygges med DIREKTE kontakt mellem køber og sælger. Kalamazoo 5-strenget banjohals med påsat vintage og original 5. strengs tuner. Træet i disse gamle halse er HÅRDT, og når det er sat rigtigt op på en banjo hjælper dette gamle træ virkelig banjoen med at knække hårdere.


som at slå to stykker hickory sammen. Som det ses på billederne er halsen godt spillet, men har stadig liv tilbage i sig. MEGET karakter på denne. Fra "DAVID" på bagsiden af ​​headstock til den nederste lag bolt, der mere er blevet erstattet med en, der går hele vejen gennem hælen og en 5. streng tuner holdt på plads med noget spartelmasse. halsen var knyttet til en velspillende banjo, da jeg fik hende.


Denne hals skal være en fremragende gammeldags banjohals eller grundlaget for en gammel træombygning til en hals i Mastertone-stil for den erfarne træarbejder. Som det er. Hun er blevet spillet hårdt, men hun synger stadig sødt.


Som du kan se, var langt størstedelen af ​​disse ønskværdige vintage banjos faktisk stilarter 3 og 75, den lave ende af 's Gibson Banjo produktlinje.


Der er mange "huller" i batchløbene, så vidt de "kendte" banjoer i dag. Hvis du ved noget om disse banjoer: Leder du efter banjoer med serienummer, vil jeg være glad for at høre fra dig - klik her: Information om Gibson serienummer. Vedhæft billeder, hvis du har nogle. Philes hjem. fra kuglelejerne til hul archtops. Om at , toppen af ​​jazz æra - og peak banjo produktion!


Citat: Oprindeligt indsendt af BanjoLink Citat: "Hvis dette er tilfældet? Ja, men hvor mange mennesker har den slags information, når de køber en gammel Gibson banjo? fra al den modsætning jeg har læst om gibsons banjos på BHO tror jeg aldrig jeg ville købe en igen? Dusty - jeg er enig med dig i, at hvis du er i tvivl eller ikke har erfaring med at se og studere disse gamle ting, skal du holde dig væk fra dem.


Husk, at alle kan stemple numre i en gammel eller ny fælg eller på bagsiden af ​​et pindhoved, så tilstedeværelsen eller fraværet af numre ikke autentificerer en banjo.


Hvis du har set Antiques Roadshow før, vil du bemærke, at når en af ​​eksperterne ser på et stykke fint porcelæn eller keramik, er det sidste de gør at kigge på bunden efter et mærke eller en underskrift. De bekræfter varen baseret på deres viden snarere end et stempel i bunden - det samme gælder med banjos! Serienummeret er ikke den eneste måde at identificere en Gibson før krigen. Folk ser på indsnævringsdetaljer, materialer, pasform osv., og glem ikke, at serienummermatricer var og sandsynligvis stadig er tilgængelige for dem, der ønsker at foretage en ændring eller en tilføjelse.


Den sidste? RB75 havde ingen stemplede serienumre nogen steder på den, bare en etiket med info skrevet på. Ligesom Antiques Roadshow folk altid siger om signaturer på malerier, er serienummeret på en formodet gammel Gibson banjo kun en del af puslespillet.


Serienumre er meget let forfalskede, men "håndskriften" af originalt Gibson-håndværk, som Jim Mills henviser til det i sin bog, er meget sværere at kopiere. Det næste spørgsmål er selvfølgelig, "hvordan genkender du 'håndskriften'? Jeg har set en Gibson TB 3 40 hul AT, der angiveligt var før krigen uden serier på den nogen steder, og hvis den ikke var autentisk, var det langt den BEDSTE gengivelse, jeg NOGENSINDE har set.


Den havde et gammelt Gibson-garantimærkat på det rigtige sted på fælgen, men ingen serier nogen steder. citat: Oprindeligt indsendt af 3fingers Jeg har set en Gibson TB 3 40 hul AT, der angiveligt var før krigen uden serier på den nogen steder, og hvis den ikke var autentisk, var den langt den BEDSTE gengivelse, jeg NOGENSINDE har set. Serienummeret er af en vis værdi, men det har begrænset værdi. Vi ved allerede, at nogle Gibsons har duplikerede serienumre, vi ved, at serienumre ikke altid var relateret til den rækkefølge, hvori banjoer forlod fabrikken, vi ved, at nogle serienumre blev ændret af ejere senere, og vi ved, at nogle Gibsons før krigen forlod fabrikken uden serienumre overhovedet.


I betragtning af denne information er det svært at se, hvorfor nogen kun ville stole på serienumre for overhovedet at træffe nogen form for beslutning. Højst repræsenterer de et "spor", men som de fleste spor er serienumre blot et element blandt mange i bestemmelsen af ​​ægthed.


Jeg har tre eller fire sene model Gibsons uden serienumre LOL!!!! Pre-War Picker Ny banjo. Vilkår for brug Privatlivspolitik Copyright Banjo Hangout.


Alle rettigheder forbeholdes. Glemt kodeord. Gennemse fora Aktive emner Send nyt emne. Classifieds Post New Ad Classified Rules. Gennemse rubrikannoncer Banjoer Banjodele Banjotilbehør Banjo-relaterede tjenester Instruktionsmateriale Musik-cd'er, LP'er osv. Internetauktioner Andre instrumenter. Luthier Søg Hangout Merchandise.


Lektionslinks Flere videolektioner Banjo-udfordringen.

No comments:

Post a Comment