Tuesday, December 21, 2021

Neuvoja nuoremman miehen tapaamiseen

Neuvoja nuoremman miehen tapaamiseen



Varmista, että sinulla on yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja yhteensopivia asioita, jotka saavat muun suhteen toimimaan. Anna itsellesi vapaata kannustamalla häntä viettämään aikaa ystäviensä kanssa. Seurustelin 22 vuotta nuoremman miehen kanssa aluksi ikäero häiritsi minua, mutta ei häntä. Tapasin ja seurustelin hänen kanssaan neuvoja seurustelemaan nuoremman miehen kanssa kuukautta, kun olin 56 ja hän 18, sitten menimme naimisiin. Codi Guthrie.





1. Muista, että kypsyyttä ei sanele ikä.



Pitäisikö sinun jatkaa seurustelua tämän nuoremman miehen kanssa ja jättää huomioimatta ikäero, tai pysyä jonkun ikäisesi kanssa? Heitä rohkaistiin enimmäkseen seurustelemaan heidän ikäistensä tai jopa vanhempien miesten kanssa, koska uskotaan, että nämä miehet ymmärtävät heidän kamppailunsa, heillä on sama emotionaalinen kypsyys ja pystyvät huolehtimaan niistä. Nykyään ikäero ei ole niin ratkaiseva tekijä! Loppujen lopuksi sydän haluaa mitä se haluaa, ja jos se tarkoittaa nuorempien miesten seurustelua, niin olkoon!


Esimerkiksi Jennifer Lopez ja hänen tanssijansa tai Priyanka Chopra Jonas ja Nick Jonas, joka vaikuttaa taivaaseen tehdyltä ottelulta! Joten vastaus kysymykseen, onko ikäerolla merkitystä parisuhteessa, on EI! Jos tiedät kuinka houkutella nuorempaa miestä, mutta enimmäkseen kuinka pitää nuorempi mies, ei ole mitään syytä seurustella vanhempien miesten kanssa, koska se voisi olla sosiaalisesti hyväksyttävämpää. Monet ihmiset kutsuvat näitä naisia ​​puumiksi ottamatta todella huomioon kaikkia nuoremman miehen seurustelun etuja.


Joten jos rakastat nuorempaa miestä ja haluat tietää tarkalleen, mihin olet ryhtymässä, jatka lukemista! Jos mietit edelleen, voiko nainen seurustella nuoremman miehen kanssa, lopeta ihmetteleminen. Vastaus on kyllä, jos olet kiinnostunut heistä. Kyse ei ole vaatteista tai tavasta, jolla käytät. Kun tunnet olosi täysin mukavaksi ajatuksesta, että vanhempi nainen seurustelee nuoremman miehen kanssa, etkä enää murehtisi, mikä ikäero on liian suuri, alat houkutella nuorempia miehiä ja ehkä jopa astut uuteen suhteeseen.


Tietysti jotkut heistä ovat, mutta jotkut vanhemmat miehet ovat myös kypsymättömiä. Jotkut heistä jopa eroavat tekstin takia. Tarkista, mitä he ovat saavuttaneet elämässään tähän mennessä, ovatko he itsenäisiä vai eivät, mitkä ovat heidän tavoitteensa. Sinä pystyt neuvoja seurustelemaan nuoremman miehen kanssa päättele mikä on roolisi parisuhteessa pelkästään hänen elämänkokemuksestaan, mutta siitä on silti hyvä puhua vähän, koska aina voi vetää vääriä johtopäätöksiä ja kieltää itseltäsi mahdollisuuden olla rakastunut nuorempaan mieheen.


Nuori mies, joka asuu edelleen vanhempiensa luona, voi katsoa sinua aikuiseksi ja joksikin, johon hän voi luottaa huolehtivansa. Jos hän on tottunut syömään äitinsä valmistamia kotiruokia joka päivä, hän saattaa odottaa samaa sinulta. Joten olisi parasta määritellä roolisi suhteen alussa. Neuvoja nuoremman miehen tapaamiseen jakaa kotitöitä ja nähdä hänen reaktionsa. Jos hän vastustaa sitä ja luulee, että olet valmis, jonka pitäisi tehdä kaikki työ, pahoittelen, että kerroin tämän sinulle, mutta hän ei ole se.


Jokainen tarvitsee joskus ohjausta. Hänellä on luultavasti vähemmän elämänkokemusta, joten hän voi luonnollisesti kääntyä sinulta neuvoja varten, koska olet käynyt läpi enemmän erilaisia ​​ongelmia ja kokemuksia kuin hän. Naiset, jotka seurustelevat nuorempien miesten kanssa, tekevät kuitenkin usein yhden virheen – he tarjoavat liikaa ohjausta, joten suhde muuttuu hitaasti romanttisesta äidiksi.


Jos seurustelet nuoremman miehen kanssa yliopistossa, hienoa! Mutta anna hänen keksiä jotain sen sijaan, että tarjoaisi aina ratkaisua. Sinun oli opittava virheistäsi, ja niin hänen pitäisi tehdä. Yksi suurimmista treffivinkeistä, jonka voin sinulle antaa, on asettaa rajat alussa. Tarjoa apua, kun näet hänen olevan jumissa eikä pysty ratkaisemaan ongelmaa vähään aikaan, mutta anna hänelle vapaus löytää ratkaisu ensin itse.


Naiset, jotka seurustelevat heitä muutaman vuoden nuorempien miesten kanssa, sanovat, että nämä miehet ovat avoimempia kokeilemaan uusia asioita – matkoja, harrastuksia tai ulkoilua. Nuorella miehellä on luultavasti erilainen maku musiikissa, elokuvissa tai jopa taiteessa, ja hänen tapansa viettää vapaa-aikaa on todennäköisesti erilainen kuin sinun. Niin kauan kuin olet valmis kokeilemaan uusia asioita, voit tehdä asioita nuoremman kanssa. Teillä molemmilla on yksittäisiä ystäväryhmiä ja -suhteita, jotka tarvitsevat yhtä paljon hoitoa ja hoivaamista kuin se, jonka jaat hänen kanssaan.


Pidä jotkin asiat erillään, mutta silti löydät aikaa tietyille toimille, joista molemmat pidät. Kuitenkin, kun on kyse suhteista nuorempien miesten kanssa, naiset eivät yleensä ole niin äänekkäitä. He ovat usein liian väsyneitä siihen, mitä tehdä vanhempana naisena pitääkseen nuoremman miehen, että he unohtavat omat tarpeensa ja mitä miehen pitäisi tehdä pitääkseen heidät lähellä. Joten, ennen kuin aloitat suhteen, määrittele tavoitteesi – oletko kiinnostunut vain suhteesta nuoremman miehen kanssa, satunnaisesta suhteesta, kuten BeNaughty tai Neuvoja nuoremman miehen tapaamiseen Madisonneuvoja seurustelemaan nuoremman miehen kanssa, tai etsitkö jotain pitkäaikaista, kuten eHarmony tai Tinder?


Heille itseluottamus tulee kokemuksen myötä, ja kun vanhemmat naiset ovat kokeneempia, he ihailevat heitä heidän itsetuntonsa ja elämänsaavutustensa vuoksi. Miehille, jopa vanhemmille miehille, tämä on yksi suurimmista käänteistä.


Hän on luultavasti uransa alussa, kun taas sinulla on jo vakiintunut rooli työssäsi. ja hänelle tämä saavutus on superseksikäs. Vaikka vanhemmat kaverit pitävät sinua kilpailijana, nuoremmat tuntevat inspiraatiota ja motivaatiota saavuttamaan saman! Hän todennäköisesti vastaa tekstiin aikaisemmin ja on enemmän tuulella puhua, jos se tulee tekstiviestillä kuin FaceTimessa tai puheluissa. Opi sovelluksista, joita hän käyttää mieluiten, kuten WhatsApp ja Viber.


Tutustu myös Instagramin DM-viesteihin ja Facebook Messengeriin. Voit odottaa monia kysymyksiä perheenjäseniltäsi, sekä sinun että hänen, mitä yhteistä teillä on. Jos he ovat aidosti kiinnostuneita, vastaa heidän kysymyksiinsä, mutta opettele jättämään huomiotta ällöttävät huomautukset. Myös tässä tapauksessa Internet ei ole ystäväsi. Luota elämääsi, jonka jaat nuoremman kaverisi kanssa, ja nauti häneltä saamastasi huomiosta, neuvoja seurustelemaan nuoremman miehen kanssa.


Tällä tavalla teet suhteesta vahvemman! Miehiä kannustetaan enemmän tutkimaan seksuaalisuuttaan, joten usein heidän seksihalunsa on korkeampi kuin naisilla.


Lisäksi he saavuttavat huippunsa parikymppisenä, kun taas naisilla se tulee myöhemmin - tyypillisesti 30-40 vuoden iässä. Seksielämästäsi tulee dynaamista, neuvoja seurustelemaan nuoremman miehen kanssa, ja nuorempi ihminen on halukkaampi tutkimaan kaikkia villeimpiä fantasioitasi. Tuot aina jotain menneistä suhteista uusiin. Jos esimerkiksi edellinen kumppanisi petti sinua, olet varovaisempi tai hallitsevampi seuraavan kanssa.


Nuorempi kaveri on eri energiatasolla, ja hänelle treffit saattavat näyttää erilaiselta kuin mihin olet yleensä tottunut. Voit odottaa mailin vaelluspäivän, enemmän konsertteja ja klubeja, jotka tuovat esiin seikkailunhaluisen ja elävän puolensi.


Naiset, jotka ovat äskettäin eronneet, eivät ehkä ole kiinnostuneita uuden vakavan suhteen luomisesta. Jonkin aikaa, neuvoja seurustelemaan nuoremman miehen kanssa, he saattavat haluta pitää asiat rentona, mutta törmäävät poikamieheen neuvoja seurustelemaan nuoremman miehen kanssa ei malta odottaa solmun solmimista.


Myös päinvastoin on mahdollista – saatat olla innoissasi mahdollisuudesta mennä naimisiin, vaikka hän tuntee olevansa valmis ottamaan sen askeleen. Keskustele sitoutumisesta ja siitä, mitä se merkitsee sinulle ja hänelle. Toisaalta nuoremmalla kumppanillasi on erilainen energiataso ja hän on erittäin innoissaan pian suuren perheen luomisesta.


Ehkä ura on hänelle tärkeä. Hän haluaa tehdä enemmän työtunteja, saada uransa käyntiin, kun olet jo vakiinnuttanut asemasi yrityksessä ja haluat hidastaa. Parisuhdeasiantuntijoiden mukaan monien parien, joilla on suuria ikäeroja, kohtaama ongelma on taloudellinen epätasapaino. Ero hänen ja sinun palkkasi välillä voi olla huomattavasti erilainen, koska hän on juuri aloittanut työt.


Tämä voi saada hänet tuntemaan olonsa uupuneeksi, pelotukseksi sinulta, mikä voi aiheuttaa lisäongelmia. Kuten näette, nuoremman kanssa seurustelulla on monia etuja ja haittoja, ja toivottavasti tämän artikkelin suhdevinkit auttavat sinua navigoimaan suhteenne. Kyse on siitä, missä olet tyytyväinen. Joillekin naisille seitsemän vuotta on suuri ikäero, kun taas toisille 10 on ok. Tietysti mitä suurempi ikäero, sitä enemmän vaikeuksia suhteelle tulee.


Ensinnäkin, älä koskaan ajattele itseäsi puumana. Lisäksi muista kommunikoida! Määrittele elämän tavoitteet, puhu lapsista, urasta ja sitoutumisesta. Nuorempi kumppanisi tekee mitä tahansa tehdäkseen sinuun vaikutuksen, koska hän pitää sinua vaikuttavana. Lisäksi hänellä on enemmän energiaa, neuvoja seurustelemaan nuoremman miehen kanssa, mikä tarkoittaa enemmän mahdollisuuksia sinulle sekä parempaa seksielämää.


Jos sinulla on samat tavoitteet, neuvoja seurustelemaan nuoremman miehen kanssa, on neuvoja seurustelemaan nuoremman miehen kanssa syy olla solmimatta nuoremman miehesi kanssa.


Kaverit, luokaa helposti vastustamattomia avaajia ilmaisella avauskaavallamme. Lähetä sisältö. Eksklusiiviset Cougar-tarjoukset – Tarkista ne kaikki "Paras kokonaisuus" "Loistava valinta" "Paras järjestely" "Täsmälleen" "Klassikko" "Meidän tietokilpailumme". Sopiiko seurustella nuoremman miehen kanssa. Vinkkejä seurustelemiseen nuoremman miehen kanssa. Kuinka käsitellä vaikeuksia seurustella nuoremman miehen kanssa. Ja paljon enemmän. Onko väärin seurustella nuoremman miehen kanssa? Kymmenen vinkkiä nuoremman miehen tapaamiseen. Pidä avoin mieli.


Et ole hänen äitinsä 2, neuvoja seurustelemaan nuoremman miehen kanssa. Lisäksi et ole opettaja. Uusia seikkailuja ja uusia kokemuksia. Myös erilaiset kiinnostuksen kohteet ovat kunnossa. Tee selväksi, mitä haluat. Luottamus on avain! Opi tekstaamaan. Opi olemaan välittämättä muiden mielipiteistä. Nuoremman miehen seurustelun edut. Mahtavaa seksielämää. Vähemmän matkatavaroita.





treffeillä antiikkihuonekaluja



miehiä parisuhteissa. Jos olet koskaan tuntenut kipinää vähintään kahdeksan vuotta nuoremman miehen kanssa, mutta olet epäröinyt kokeilla asioita, olet ehkä sanonut itsellesi, että se ei koskaan toimi. Tai sen ei ainakaan tarvitse olla. Kyllä, dynamiikka tuo mukanaan ainutlaatuisen joukon haasteita – mutta se voi myös olla aika mahtavaa, olipa tavoite sitten heitto tai pitkäaikainen suhde.


Tässä on joitain asiantuntijalähteitä neuvoja naiselle, joka seurustelee nuoremman miehen kanssa. Ajatellaanpa Ranskan presidenttiä Emmanuel Macronia ja Brigittea, hänen 12-vuotiasta vaimoaan, joka on 25 vuotta miestään vanhempi.


Tai 60-vuotiaat Nick Offerman ja Megan Mullally, jotka kertovat avioliitostaan ​​osuvasti nimetyssä kirjassaan The Greatest Love Story Ever Told. Sitten on Nick Jonas ja Priyanka Chopra, saat kuvan. Ja deittisivuston EliteSinglesin tutkimuksen mukaan heidän 20–29 -vuotiaista mieskäyttäjistä halusivat seurustella vanhemman naisen kanssa, sillä 11-vuotias oli halutuin ero. Paulette Sherman, psykologi, suhdeasiantuntija ja Dating from the Inside Out -kirjan kirjoittaja, sanoo, että kuten mikä tahansa suhde, menestys riippuu siitä, mitä ihmiset tuovat pöytään.


On epäreilua yleistystä väittää, että jokainen seurustelee nuoremman kanssa yrittää saada takaisin nuoruutensa. Mutta ajan viettäminen jonkun kanssa, joka on vähemmän sidottu perhevelvoitteisiin ja pitkään juurtuneisiin elämäntapavaatimuksiin, voi tuntua melko vapauttavalta. Jess Carbino, entinen talon sisäinen deittailusovellusten sosiologi Tinder ja Bumble, sanoo, että hänen yli 50-vuotiaiden naisten kanssa tehdyn tutkimuksensa paljasti vahvan halun seurustella vähintään kahdeksan vuotta nuorempien miesten kanssa osittain siksi, että he olettavat, että ikäryhmä on avoimempi uusia kokemuksia.


Sherman on samaa mieltä siitä, että naisella, joka on esimerkiksi eronnut vanhempien lasten kanssa, voi olla niin monia velvollisuuksia jongleerata, että joku, jolla on vähemmän "matkatavaroita", on usein houkutteleva.


Teoria, jonka mukaan miesten seksuaalinen huippu saavuttaa vuosikymmeniä aikaisemmin kuin naisen, mikä tekee 18-vuotiaasta miehestä ja vuotiaasta naisesta epätodennäköisiä, mutta silti täydellisiä sänkykavereita, on peräisin jo kauan sitten tehdystä tutkimuksesta ja "seksuaalisen huipun" olemassaolosta. on erittäin kiistanalainen.


Mutta yli 50-vuotias nainen on usein luovuttanut estoja kehostaan ​​ja siitä, mitä he tarvitsevat saavuttaakseen orgasmin, joiden kanssa voi vielä kamppailla. Se on nautinnollista kaiken ikäiselle miehelle ja edistää seksielämää, jota Sherman pitää "energisenä". Olipa kyseessä vakiintunut ura, hyvin kasvatetut lapset tai tarinoita niiltä vuosilta, joita vietit reppumatkalla ympäri Eurooppaa, olet elänyt. Siitä on syytä olla ylpeä, ja mies, joka on vielä aikuisiässä, saattaa hämätä siitä, että olet kokenut.


Ei epäkunnioitusta upeita alle kolmekymppisiä naisia ​​kohtaan, mutta sinä olet aikuinen. Olet vuosien varrella hankkinut viisautta elämästä, rakkaudesta ja siitä, että sinun ei pitäisi vaivautua pukeutumaan taivaan korkeisiin korkokenkiin tungosta sosiaalisissa tilaisuuksissa, koska kukaan ei kuitenkaan näe jalkojasi.


Tiedät itse. Tämä itsevarma tunnelma ja "syvä tarkoituksentunto" voi olla sireenikutsu, Sherman sanoo. Ja harvinaiselle nuorelle, mutta kypsälle miehelle, joka on saanut elämänsä yhteen, "mutta kamppailee löytääkseen saman ikäisen naisen, vanhemmat naiset voivat tuntua erittäin hyvältä vaihtoehdolta romanttisen kumppanin kannalta.


Vähemmän itsevarma mies, joka on juuri alkanut etsiä omaa polkuaan, ei aina ole niin ihastunut historiaasi. Niin monet ihmiset näyttävät ajattelevan, että heidän on tehtävä ehdottomasti kaikki kumppaninsa kanssa, mutta totuus on, että liiallinen yhdessäolo voi olla haitallista.


Aikaa poissa toisistaan, upeiden ihmisten kanssa, joista välität. Tämä pätee erityisesti, jos etujesi välillä on huomattavia eroja. Naisia ​​on opetettu kilpailemaan jatkuvasti toistensa kanssa, ja nuoruuden kultti vaatii, että yritämme näyttää mahdollisimman nuorilta niin pitkään kuin mahdollista.


Itse asiassa kaikki ovat kiinnostuneita erilaisista piirteistä, ja monet miehet pitävät vanhemmista naisista useista eri syistä. Yksi niistä on se, että henkisesti kypsempi henkilö pelaa harvemmin pelejä. Lisäksi me kaikki ikääntymme eri tahtiin, ja kaikki tekijät genetiikasta henkilökohtaiseen kokemukseen ja vaikeuksiin otetaan huomioon.


Huone, joka on täynnä vuotiaita, näyttää erittäin laajan kirjon ihmisiä. Jotkut näyttävät nuoremmilta, toiset vanhemmilta. Tulee vaihtelevia kunto- ja energiatasoja, harmaita hiuksia tai niiden puutetta ja kiinnostuksen kohteita laskuvarjohypystä Agatha Christien TV-maratoneihin. Tämä on ehdottoman tärkeää kaikille ihmissuhteille, mutta se on erityisen tärkeää ikäeroja kuroitaessa. Kun asiat ovat rauhoittuneet, selitä hänelle puolesi asioista ja tee ehdotuksia siitä, kuinka voit kommunikoida selkeämmin tulevaisuudessa.


Polvi nykivä reaktiosi, kun sinua loukkaa kiihkeä huomautus, voi olla vuorollaan satuttaa häntä takaisin, mutta yritä vetäytyä ja nähdä koko keskustelu ilman emotionaalista osallisuutta.


Hänen on ehkä myös opittava lisää rajoista. Ehdotus, että teidän kahden pitäisi viettää enemmän aikaa hauskojen asioiden tekemiseen yhdessä, on hyvä lähestymistapa.


Huutaminen hänelle, että hän lopettaa kohtelevan sinua kuin huonekaluja, kun hän pelaa pelejä puhelimellaan, on vähemmän tehokasta. Pysy loitolla kaikesta Twitterissä kirjoitetusta sisällöstä ja vältä kommenttiosiota kaikilla julkkisjuorusivustoilla. Kun monet nuoremmat naiset kääntyvät vanhempien miesten puoleen tunteakseen olonsa turvalliseksi, vanhemmat naiset ovat itsevarmoja ja itsevarmoja. Vanhemmilla naisilla on omat kiinnostuksen kohteensa, ja he arvostavat omaa tilaa ja rohkaisevat kumppaneitaan kasvamaan yksilöinä – ei vain itsensä jatkeena.


On varmasti ihmisiä, jotka halveksivat suhdettasi… mutta sitten tällaiset ihmiset löytäisivät todennäköisesti vikaa melkein missä tahansa kumppanuudessa. Sillä ei todellakaan ole mitään tekemistä sinun kanssasi, ja kaikki liittyy heidän omiin henkilökohtaisiin asioihinsa.


Etkö ole vieläkään varma sinua nuoremman miehen kanssa seurustelun läpikotaisista? Keskustele verkossa Relationship Heron suhdeasiantuntijan kanssa, joka voi auttaa sinua selvittämään asiat.


Klikkaa tästä keskustellaksesi. HUOMIO: Upouusi YouTube-kanavamme on virallisesti live-tilassa. Olisimme iloisia, jos tukisit meitä tilaamalla sen ja klikkaamalla kellokuvaketta saadaksesi ilmoituksen, kun uusia videoita julkaistaan. Tämä sivu sisältää affiliate-linkkejä. Saan palkkion, jos päätät ostaa jotain napsautettuasi niitä. Poikaystäväni erosi minusta yhtäkkiä ilman syytä.

No comments:

Post a Comment